måndag 5 augusti 2013

Idag blir det Paj

Gott

Världens godaste hallon- och blåbärspaj
En supergod och krämig paj 

Ingredienser
Gör så här
Smörj pajformen.
Fyllningen:
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke.

Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg.
Dela degen i två delar. Den ena plattar man ut och använder som botten och väggar i pajformen. Häll ner bärblandningen i pajformen och täck över med resten av smuldegen.

Låt stå ugnen i 15-20 minuter.

Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!

Fyllningen:
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke.
Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg.
Dela degen i två delar. Den ena plattar man ut och använder som botten och väggar i pajformen. Häll ner bärblandningen i pajformen och täck över med resten av smuldegen.

Låt stå ugnen i 15-20 minuter.

Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!

Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg.
Dela degen i två delar. Den ena plattar man ut och använder som botten och väggar i pajformen. Häll ner bärblandningen i pajformen och täck över med resten av smuldegen.
Låt stå ugnen i 15-20 minuter.

Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!

Låt stå ugnen i 15-20 minuter.
Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!

Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!





Fyllning:
1 l blandade blåbär och hallon
2 msk vetemjöl
½ dl socker

Smuldeg:
1 dl socker
4 dl vetemjöl
2 dl flytande margarin

Ställ ugnen på 200°C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar